Skip to main content

Erkend verwerker ClimateCoating

Climate Coating is een hightech keramisch filter. Samen met andere bestanddelen laat het zich verwerken als muurverf. Het keramische filter heeft een grote, positieve invloed op de temperatuur -en vochtreguleringlichtreflectie en de akoestiek.

Het is ultra dun, extreem sterk en elastisch en wordt binnen en buiten toegepast. Het is bovendien een gecertificeerd milieuvriendelijk vloeibaar keramisch filter met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het leefcomfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren en de energiekosten verlagen.

Visie
Climate Coating heeft als visi dat muren en daken van woningen en bedrijfspanden een vitale invloed op de functionaliteit van de gebruikerskwaliteit van een gebouw.

Deze invloed kan door technologische innovatie sterk verbeterd worden door het aanbrengen van een hightech keramisch filter.

Missie
Het is dan ook de missie Van Climate Coating om alle woningen en gebouwen in Nederland te kunnen  voorzien van het keramisch filter ClimateCoating.

De Dakcoatingexpert onderschrijft volledig deze missie.  Niet alleen zorgt dakcoating voor minder onderhoudskosten, het zorgt ook voor minder energiekosten, meer opbrengst van eventuele zonnepanelen en bovendien een beter milieu.

Niet voor niets is de Dakcoatingexpert erkend verwerker van Climate Coating .